Hayal Dünyanızı Paylaşmak İster Misiniz ?

Frankofon Okullarla, Fantastik ve Bilim-Kurgu Dünyasına 4. Yolculuk

"Çıktığın yolda, bugün, yelken açık, yapyalnız,
Gözlerin arkaya çevrilmeyerek, pervâsız
Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar !...
İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar"
Y. K. Beyatlı
Hayal alemine dalmaya, hayal kurmaya ve kurdurmaya devam ediyor ve sizi, hayallerinizi bizlerle paylaşmaya davet ediyoruz !

Özel Saint Benoît Fransız Lisesi’nin 2016 – 2017 öğretim yılında 4’üncüsünü düzenlediği Fantastik Öykü ve İllüstrasyon yarışması bu yıl da; Fantastik ve Bilim-kurgu alanında serbest temalı öykü ve yine aynı alanda “3000 Senesinde İnsan” temalı İllüstrasyon yarışması olarak belirlendi.
Siz, Frankofon Liselerdeki değerli meslektaşlarımızın rehberliğinde; Ankara Tevfik Fikret Lisesi, İstanbul Galatasaray Lisesi, Notre Dame De Sion Lisesi, Saint Benoit Lisesi, Saint Joseph Lisesi, Saint Michel Lisesi, Sainte Pulchérie Lisesi, İzmir Saint Joseph Lisesi ve İzmir Tevfik Fikret Lisesi öğrencilerimizi hayal etmeye ve hayallerini bizlerle paylaşmaya davet ediyoruz.
2016 – 2017 Öğretim Yılında da siz gençlerin katılımıyla gerçekleştirilecek, serbest temalı fantastik – Bilim-kurgu öykü ve “3000 Senesinde İnsan” temalı illüstrasyon yarışmasına hepiniz davetlisiniz.

Saint Benoît Lisesi Fantastik Öykü ve İllüstrasyon Kitaplığını bu yılki eserlerinizden oluşacak bir seçkiyle daha zenginleştirmek için ürünlerinizi bekliyoruz !

Yarışma şartnamelerini ve katılım formunu ekte bulabilirsiniz.

bilgi ve izin formu

İllüstrasyon şartname