Hazırlık Sınıfları kontenjanımız dolmuştur. 21 Ağustos tarihinde başlayacak Nakil Döneminde kontenjan açılması durumunda sitemizden duyuru yapılacaktır. Bilgi için 0533 810 57 81 numaralı telefondan Suzi Hanım ile konuşabilirsiniz.

Halk Oyunları Ekibimize Belgrad’ta Best Performance Ödülü !

Tebrikler !

Okulumuzun Halk Oyunları ekibi Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’ta yapılan, 12 farklı ülkeden 25 dans ekibinin katıldığı Halk Dansları festivalinde okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Best Performance Ödülü

Festivale on kız, on erkek öğrenci ile katılan ekibimiz İzmir yöresi ve Kırklareli yöresi oyunları ile festivalin Best Performance ödülünü almıştır !

Belgrad’ı ziyaret ettik

Öğrencilerimiz Belgrad’ta;

• Ülkenin en önemli ibadet yerlerinden birisi olan Aziz Mihail Kilisesi’ni (Saborna Crkva)
  • Kalemeydan’nı (Belgrad Kalesini)
  • Kalemeydan içindeki askeri müzeyi
  • Alışveriş için Knez Mihailova Caddesi’ni
  • Cumhuriyet Meydanı’nı (Trg Republike)
  • Parlamento Binası
  • Nikola Tesla Müzesi
  • Etnografya Müzesi
  • Aziz Sava Katedrali
  • Sava ve Tuna nehirlerinde Tekne Turu
  • Bayraklı Camii gibi tarihi mekânları gezerek Sırbistan hakkında birçok bilgi edinmişlerdir. Öğrencilerimiz ayrıca Nikola Tesla Müzesinde çeşitli deneyler yapma fırsatı da buldular.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz !