“Güvenli İnternet Kullanımı ve Bilişim Suçları” Konferansı

Rehberlik konfaranslar

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Leyla Keser "Güvenli İnternet Kullanımı ve Bilişim Suçları" başlıklı konferansta hazırlık sınıfı öğrencilerimizle biraraya gelecek.

Sayın Yrd. Doç. Dr. Leyla Keser’i 27 Mart Pazartesi günü 13.15-13.55 saatleri arasında okulumuzda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.
Sayın Yrd.Doç.Dr. Keser öğrencilerimizle :
— Sosyal medya kullanımı,
— E-ticaret, bilgisayar oyunları
— İnternetle ilgili önemli yasal düzenlemeler hakkında bilgi paylaşımında bulunacak.

Biyografi :

Yard. Doç. Dr. Leyla Keser Berber, 1991 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1992-1998 yıllarında Marmara Üniversitesi’nde Medeni Yargılama ve İcra-İflas Hukuku Anabilim Asistan olarak çalıştı.
1998 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesine geçti. 2004 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesinde Bilişim Teknolojisi Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni kurdu.
O tarihten beri Merkezin Direktörlüğü görevini yürütüyor. Bilgi Üniversitesinde Türkiye’de ilk defa Bilişim Teknolojisi Hukuku yelpazesi altında Adli Bilişim, e-Devlet, e-Sağlık Yönetimi, e-Ticaret, Bilişim Suçları, Veri Koruması, Bilgi Güvenliği, İnternette Fikri Mülkiyet, Sayısal Haklar Yönetimi, e-Fatura, Elektronik Keşif, Biyometrik Yöntemler gibi konu başlıklarında dersler verdi.