Gönüllülerimiz Hayvan Barınağında!

Çevre dostu olmak, sorumlu ve dayanışmaya açık bir vatandaş olmaktır

Saint Benoît Lisesi Sokak Hayvanları ve Barınak Kulübünün yardım faaliyetleri, öğrencilerimizin özverili çalışmaları ile devam ediyor... Yıllardır aktif bir şekilde çalışan kulübümüz, hayvanları korumayı sürdürüyor.

Bir Yardım Eli…

Saint Benoît Sokak Hayvanları ve Barınak Kulübü bu kez de öğrencilerimizin çabaları ve yardımları ile yaşamını kaldırımda sürdüren iki sokak köpeğini yeni yuvalarına kavuşturdu.

Öğrencilerimiz, sosyal sorumluluk ve hayvan haklarını koruma çerçevesinde yapılan bu etkinlik sonucunda hayvan dostluğunun önemini daha çok hissettiler, bir canlıya yardım etmiş olmanın mutluluğunu yaşadılar. Herkesin bu tür yardımlara katılmasının bir çok “dostumuza” yaşama şansı vereceğinin bilincine vardılar.

Canlıların yaşam haklarına ve koşullarına karşı gösterdikleri bu duyarlılık için onları tebrik ediyoruz. Kulübümüz, hayvanların korunması için de mücadele vermektedir.

Sadık dostlarımızla geçen günün ardından yeni çalışmalarımıza yeni projelerimizle devam edeceğiz!

Saint Benoît’da Çevre Dostu Yaşam Projesi

21. yüzyıl, daha sorumluluk sahibi, eşitlik ve dayanışma içerisinde bir dünya yaratma ihtiyacı ile çevre, toplum ve kültürü bir bütün olarak öngörmeyi gerektiriyor.
Lise yönetimi, öğrencileri, lisenin yarınları için uygun şartları oluşturmaya ve onların lisedeki yaşamlarını iyileştirmeye davet ediyor: Öğrencilerin etkin rol aldığı katılımcı bir proje!

“Ötekine” yardım eden ve “Çevreye” özen gösteren hümanist bir proje.

Daha fazla bilgi için BURAYA tıklayınız.