Geleceği Doğru Planlamak için Doğru Ders Seçimi!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mart ayında, 11. sınıf öğrencilerine, seçtikleri alanlara uygun önümüzdeki yıl seçebilecekleri derslerin içeriğini tanıtma amaçlı bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Fen sınıflarına Klasik Fen ve Uygulamalı Fen alanında alabilecekleri seçmeli dersler tanıtılırken Uygulamalı Fen sınıflarında alabilecekleri kimya, fizik, biyoloji, teknoloji ve kodlama, özel matematik gibi derslerle ilgili içerikler (deneyler), ders başarı değerlendirme dokümanları (deney raporu) ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

TM sınıflarına sosyoloji, YGS/LYS Sınavlarına hazırlık amaçlı matematik, İngilizce yüksek öğrenim seçeneğine yönelik İngilizce, Fransızca yüksek öğrenime hazırlık amaçlı takviyeli Fransızca, sanat tarihi, mantık ve girişimcilik arasında seçim yapma imkanı sunuldu.

Bu tanıtımın sonunda bu seneki L4 öğrencileri, lise 3.sınıftaki arkadaşlarıyla, yapacakları seçimlerin doğruluğundan emin olmaları için, soru cevap şeklinde derslerle ilgili tecrübelerini arkadaşlarıyla paylaştı.

Şimdi öğrencilerimiz için karar verme zamanı!