Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin’i okulumuzda ağırladık

Başkonsolos M. Gauvin ve kendisine ziyaretinde eşlik eden Fransız Dili İşbirliği Ataşesi Vincent Brousse; Okul Müdürümüz Sébastien Masin, Türk Müdür Başyardımcımız Serhat Yalamanoğlu ve okulumuzun karşılama komitesinden iki öğrencimiz, Miray ve Tutku tarafından karşılandılar.

Başkonsolos, 12. sınıf öğrencilerimiz ile üniversite eğitimlerine ilişkin projeleri hakkında sohbet ettikten sonra, Médiathèque çalışanları, Erasmus+ projesine katılan öğrencilerimiz ve Saint Benoît Gönüllüleri grubu öğrencileriyle bir araya geldi. Başkonsolos, son olarak, Fab-Lab’da robotik kulübü öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimiz, M. Gauvin’e, yapay zekâ ve görme engelli kimselere teknolojik destek gibi robotik alanındaki yenilikçi projelerini tanıtma fırsatına eriştiler.

Olivier Gauvin’e ve Vincent Brousse’a ziyareti için teşekkürlerimizi sunuyor ve onlara «Yakında tekrar görüşmek üzere» diyoruz.