#EvdeSBmüzik, Öğrencilerimiz Yetenek Sahibi

Okulumuzun Orkestrası ve Favori Konu Etiketi!

Okul Orkestramızın Öğrencileri Enerji ve Coşku Dolu!

Öğrencilerimiz, geçen seneyle aynı ilkeyi benimseyerek, hep birlikte mükemmel bir parça oluşturdular ve bunu, sizlerle paylaşmayı arzu ediyorlar: « Fais comme l’oiseau ! »
Saint-Benoît Lisesi, öğrencilerine, kendilerine ait bir besteyi ya da bilinen bir parçayı sözlü veya enstrümantal olarak  icra edip, yayınlamalarını sağlayan bir kanal sunarak, onların yeteneklerini ortaya çıkarıyor.

Bütünsel Eğitim Adındaki Eğitim Projemizde Yer Alan Hedefler

• Saint Benoît Lisesi öğrencilerinin yetenek ve becerilerini ortaya çıkarmak.
  • Yorumcu yeteneği olan öğrencilere müzikal bir üretim yapabilecekleri bir ortam sunmak.
  • Öğrencilerin, okuldaki arkadaşlarıyla, sanatsal ve nitelikli bir mesaj paylaşmalarını sağlamak.
  • Kültür ve sanatı ön plana çıkarmak.

O zaman, haydi! Siz de onlarla şarkı söyleyin! Sizlere düzenli olarak Türkçe, Fransızca ve İngilizce şarkılar sunacaklar.

Öğrencilerimizin geçmiş müzikal üretimlerini görüntülemek için  BURAYA tıklayınız.