Dominique Hoff İle Müzikli Şiir Gösterisi

Lise 2 öğrencileriyle sanat projesi

Mezzo soprano ve komedyen Dominique Hoff tarafından, tüm yıl boyunca gerçekleştirilen sanat, şiir ve tiyatro çalışmaları sayesinde, Lise 2 öğrencilerimiz, zengin Fransız ve Frankofon edebiyatından bir seçkiyle, duygusal bir şiir ve müzik gösterisi sunacaklar.
2018 Frankofoni Festivali kapsamında, öğrenciler, velilerine üzerinde çalıştıkları gösteriyi sergileyecekler.

Dominique Hoff ile sanatsal etkinlik

Okulun sanat etkinlikleri kapsamında, mezzo soprano ve komedyen Dominique Hoff, Ekim ayından beri Lise 2 öğrencilerimizle çalışmalar gerçekleştirmekte. Bu projenin ortak hedefi, Fransız ve Frankofon edebiyatındaki şiirlerden yararlanarak, bir müzikli şiir gösterisi oluşturmak.
Buraya tıklayarak Dominique Hoff’un resmi web sitesine ulaşabilirsiniz.

Projenin eğitici, kültürel ve sanatsal hedefleri

– Fransız ve Frankofon edebiyatı keşfetmek
– Fransızca şiirleri anlamak ve benimsemek
– Fransızca telaffuz ve diksiyon becerilerini geliştirmek
– Frankofon bir profesyonelin desteği ve önderliğiyle bir gösteri sahnelemek

Öğrencilerimiz, velilerine bir gösteri sunacaklar !

Frankofoni Festivali kapsamında, öğrencilerimiz 23 Mart 2018 tarihinde saat 18:30’da Lise’nin Silüet salonunda velilerine bir gösteri sergileyecekler.