Diploma Töreni

31 Mayıs akşamı, lise 4 öğrencilerimizin hayatlarının önemli bir dönemi sona erdi.
2021 - 2022 mezunları okulumuzun tarihi büyük bahçesinde ikinci evleri olan liselerine veda ettiler. Aileleri ve öğretmenleri de bu önemli günde onların yanında hazır bulundu.

Saint Benoît Lisesi’nde pandemi sürecinin de dahil olduğu 5 senelik eğitim hayatları boyunca yaşadıkları her an onları, kendilerini bekleyen geleceğe hazırladı.
Saint Benoît Lisesi’nin eğitim ekibi olarak , yeni mezun öğrencilerini yürekten kutluyoruz. Mezunlarımızın bazıları, eğitimlerine önemli Türk üniversitelerinde devam edecekler, bazıları ise prestijli yabancı üniversitelerde eğitim görmek için ülkeden ayrılmaya hazırlanıyorlar.
Öğrencilerimiz, hangi süreci seçerlerse seçsinler, parlak bir geleceğin onları beklediğinden eminiz.

Sevgili öğrenciler, yolunuz açık olsun !
Artık sizleri, Saint Benoît Lisesi mezunları ailesinde
görmekten gurur duyuyoruz.