Çevre Dostu Bir Lise İçin Yeşil Alanlar ! Sembolik Bir Hareket

Beyoğlu Belediyesinin Desteklediği Bir Proje

Çevre dostu yaşam projesi kapsamında, gelecekteki öğrencilerimiz için ağaçlı ve "samimi" yeni alanlar oluşturuldu :
Samimi ve sıcak alanlarıyla büyük bir lise !
5 Haziran 2014 Dünya Çevre Gününde Saint Benoît Lisesi çevre dostu yaşamı kutladı ve gelecek nesillerin refahı için yeni yeşil alanların açılışını yaptı.

5 Haziran tarihinde Saint Benoît Lisesi’nde büyük bir değişim yaşandı !
Okulumuz, lisenin farklı bahçelerinde yeşil alanlar oluşturmak için ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştirdi. Bu projeye Beyoğlu Belediyesi de katkı sağladı.
Öğrenciler özgürce spor yapabilecekleri ya da teneffüslerde sohbet etmek için faydalanabilecekleri bu yeni alanları çok beğendiler.
Şimdiden bol bol faydalanıyorlar… Banklar ve ağaçlandırılmış köşeler öğrencilerin hemen ilgisini çekti.
Saint Benoît Lisesi Çevre Dostu Yaşam Projesi ile tamamen uyum içerisinde yürütülen Çevre Dünya günü için, Beyoğlu Belediyesi okulumuza bir ekip yönlendirdi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Sn. Misbah Demircan, bu girişime ve bu projeye destek vermek üzere büyük bir memnuniyetle okulumuza geldi.
Öğrenciler, Karaköy’ün merkezine sıcaklık ve özgürlük getiren son çiçekleri sembolik olarak ekerlerken çok mutlulardı. Sıcaklık ve özgürlük… bu kelimeleri Beyoğlu Belediye Başkanı Sn. Misbah Demircan da söyledi. Kendisi öğrencilerimizin aynı zamanda da gelecek nesiller için bu projenin gerçekleştirilmesine destek vermek amacıyla öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğrencilerimize ve çocuklarını Saint Benoît Lisesi’nde okutan velilere, aynı zamanda da gelecek nesillere bu yeni alanları armağan etmekten mutluluk duyuyoruz !
Göstermiş olduğu bu sonsuz destek için Beyoğlu Belediyesine teşekkür ederiz.