Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikaları İçin Kayıtlar Başlıyor!

Tüm hayatınız boyunca geçerli olacak bir Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikası alma fırsatınız olsun ister misiniz? İşte fırsat bu fırsat! Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikası için kayıtlarımız başlıyor!

2005 yılından beri, okulumuz, öğrencilerimizin İngilizce'de mükemmelik seviyesine ulaşmaları için onları Cambridge Üniversitesi İngilizce Dil Sertifikasını almaya teşvik ediyor. Saint Benoît Lisesi, İngilizcenin de hem eğitim hem de meslek ortamında öğrencilerin ihtiyaç duyacakları bir dil olduğunun farkında. Bu nedenle, 2006 yılından itibaren, Saint Benoît Lisesi, Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikaları için hazırlık ve resmi sınav merkezidir.

Öğrencilerimizin, okulumuzda girdikleri dil sınavı seviyeleri B2 (ortaüstü), C1 (ileri) ve C2 (anadil) dir.
2021 yılında, öğrencilerimiz kendi bünyemizde, ortaüstü ve ileri seviyelerden Cambridge Dil sınavlarına girdi ve çok başarılı sonuçlar aldı. 2006 yılından itibaren, Saint Benoît Lisesi, Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikaları için hazırlık ve resmi sınav merkezi oldu. Okulumuz İngilizcenin önemi konusunda tüm seviyelerde dil stratejisini geliştirmeye devam etmektedir.
2022 yılının sınavı 04 Haziran’da gerçekleşecektir.
Sınava girmek isteyen adayların başvuru formu ve dekontu 18 Şubat 2022 tarihine kadar Lise 2 Müdür Yardımcısına mail aracılığıyla ulaştırmaları rica olunur. (yasemin.cit@sb.k12.tr)
Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz !

Başvuru koşulları için  TIKLAYINIZ.

Başvuru formu için TIKLAYINIZ.