Cambridge B2, C1 ve C2 Sertifika Sınavlarında St. Benoît Öğrencilerinin Olağanüstü Başarısı

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz !

2005’ten bu yana Saint Benoît Fransız lisesi öğrencilerini İngilizce seviyelerini geliştirmek için Cambridge sertifikalarını alma konusunda daima teşvik etmiştir.

Okulumuzda İngilizce eğitimini çok önemsiyoruz ve eğitim ve meslek hayatları boyunca bu dile ihtiyaçları olduğunun da bilincindeyiz. O sebeple 2006’dan beri okulumuz resmi Cambridge sınavı merkezidir.

Ömür boyu geçerlilik

Saint Benoît öğrencileri B2 (ortaüstü), C1 (ileri)  ve C2 (anadil) düzeylerinde sertifika alabilmek için sınavlara girerler ve bu sertifikalar ömür boyu geçerlidir.

Saint Benoît Lisesi C1 düzeyinde İstanbul’un tek sınav merkezi

Saint Benoît Lisesi’nin özel bir konumu var. Okulumuz bu düzeyde hem sınava hazırlık hem de İstanbul’daki tek sınav merkezi. Bir çok öğrencimiz C1 düzeyinde sertifika almaktadır.

2022’de olağanüstü sonuçlar

Öğrencilerimiz sınava kayıt olduğundan itibaren sınavlara kadar, okuldaki İngilizce dersleri haricinde okulumuzun her hafta akşamları online olarak düzenlediği derslere katılarak sınava yoğun olarak hazırlandılar.

Öğrencilerimiz Haziran 2022’de, B2, C1 ve C2 düzeylerinde sınavlara girdiler ve çoğunluk çok iyi sonuçlar elde etti.

Ayrıca 3 öğrencimiz de C2, yani anadil düzeyinde sertifika almaya hak kazandı!

2023 yılının sınavları için kayıtlar Şubat ayında

2023 Haziran dönemi sınavları için Şubat 2023’te yeni duyuruları sizlerle okulumuzun sitesi aracılığıyla paylaşacağız.