Bir Mezunumuzun Deneyimleri İle Fen Öğrencisi Olmak

"Üniversiteye Doğru" projesi - Lise 2 - Fen Öğrencisi ve Motive

Bir başarı hikayesi...
07 Nisan 2017 Cuma günü Cem TANRIÖVER deneyimlerini paylaşmak üzere lise 2. sınıflarımız ile buluşuyor. 2016 yılında Saint Benoit Lisesi’nden mezun olan Cem TANRIÖVER, Koç Üniversitesi Tıp fakültesini burslu olarak kazandı.
Bu tercihi birçok seçenek arasından yaptı.

Cem, bugün Koç Üniversitesi’nde burslu olarak Tıp okumaktadır.

Konferans sırasında Cem Tanrıöver, öğrencilerin başarıya giden yolda adım adım nasıl yol almaları konusunda deneyimlerini paylaşacak. Fen alanında başarılı olmak için gerekli olan becerilerle ilgili bilgi verecektir.
Kendisi Tıp eğitiminde de başarısını devam ettirmektedir.

Başarmak için, motivasyon gereklidir !

Daha en başından tek bir hedefe yönelmişti, üniversite sınavında başarıyı yakalayarak Tıp eğitimi almak istiyordu.
Kafasında hedefini belirlemişti ve motivasyonu ve çalışmaları sayesinde dönem birincisi oldu.
Akademik başarısının yanı sıra, hem pedagojik gezilere katılıyor hem de lisenin tiyatro kulübünde yer alarak sahneye çıkıyordu.
Başarmak için, motivasyon gereklidir !

Bize vakit ayıracağı için Cem TANRIÖVER’e şimdiden teşekkür ederiz.

2016 mezunumuz Fen öğrencisi Cem TANRIÖVER’in başarıları :

- Galatasaray Üniversitesi iç sınavında Endüstri Mühendisliği bölümü birinciliği,
- Galatasaray Üniversitesi iç sınavında Hukuk bölümü üçüncülüğü,
- İstanbul Üniversitesi Cerrah Paşa Tıp Fakültesine girebilme hakkı, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi (burslu),
- Fransa “Pierre et Marie Curie” Üniversitesi Tıp Fakültesi

Saint Benoît Lisesi’ne özgü “Üniversiteye Doğru” projesini takip edin.
Her sene daha da çok geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.
BURAYA tıklayarak detayları görebilirsiniz.

Aydınlık bir geleceğe doğru yol alıyoruz !

Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil” Ben Sweetland