Avrupa Gençlik Kulübümüz Silivri Belediyesi Huzurevini Ziyaret Ediyor

Amacımız yalnız olmadıklarını hissettirmek...

Saint Benoît Avrupa Gençlik Kulübü öğrencileri, Sosyal Dayanışma projesi kapsamında örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Gençler bir günlerini Silivri Belediyesi Gökhan Kurtulmuş Konuk Evi sakinleri ile birlikte geçirdiler.
Huzur evi sakinlerinin yüzlerindeki gülümseme amacımıza ulaştığımızın kanıtıydı.

Lisemizin, insana saygıyı ilke edinmiş öğrencilerinden bir grup yaşlılar evinde yemeklerin hazırlanmasına yardımcı oldular, en önemlisi de sohbet ederek onların gençlik anılarını dinlediler.

Tüm günlerini huzur evi sakinlerine ayıran gençler, günün sonunda yorgun ama paylaşmanın verdiği hazzı hissederek, mutlu ve huzurluydular.

Öğrencimizin izlenimi

Avrupa Gençlik Kulübü kapsamında Silivri Belediyesi Huzurevine yaptığımız ziyarette arkadaşlarımla bizden daha fazla hayat tecrübesine sahip olan değerli büyüklerimizle bir araya gelmek bize daha geniş bir perspektif sağlarken aynı zamanda paylaşmanın ve iletişimin önemini kavramamızı kolaylaştırdı. Her sene düzenli olarak yapılan bu eğitsel gezi eminim ki hem kişisel hem de günlük hayatlarımızda bize birer artı ve güzel bir tecrübe olarak geri dönecektir.

Seren – L3

Bizlere bu imkanı sağlayan Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar’a sonsuz teşekkürler.