Ara Güler Fotoğraf Yarışmasında İçlerinde Birincilik Ödülü De Olmak Üzere 3 Öğrencimiz Ödül Aldı

Saint Benoît Lisesi sanatsal bir yarışmada yine ödül aldı !

Getronagan Lisesi tarafından 6. kez düzenlenen İstanbul temalı « 100 Yıllık Okullar Ara Güler » Fotoğraf Yarışması ödülleri, 25 Nisan 2017 tarihinde sahiplerini buldu.
Saint Benoît Lisesi kazandığı 3 ödül ile yine dikkatleri üzerine topladı.

Fotoğrafçılık kulübü öğretmenleri tarafından motive edilen Saint Benoît Lisesi’nin üç öğrencisi muhteşem bir başarıyla taçlandırıldılar. Kulüp öğrencilerinin sanatsal çalışmaları, kazanılan 3 ödül ile inanılmaz bir şekilde takdir edildi.

Ara Güler’in layık gördüğü 1.’lik ödülü

Öğrencimiz Ada, dünyaca ünlü fotoğrafçı Ara Güler ve dünya çapında tanınan profesyonel jüri üyeleri tarafindan birincilik ödülüne layık görüldü. Ara Güler’in bizzat kendisi tarafından seçtiği birincilik ödülü Ada için büyük bir gurur oldu.

Mansiyon ödülü ve sergilenme

Bu kadarla da kalmadı…
Lisemizin başka bir öğrencisi olan Zeynep de mansiyon ödülü aldı.
Sude’in fotoğrafı ise sergilenmeye hak kazandı.
Hem öğrencilerimizin hem de sorumlu öğretmenlerinin elde ettiği bu üç başarıdan dolayı çok mutluyuz.
Öğrencilerimiz ödüllerini jüri üyesi Sayın Kirkor Sahakoğlu’nun elinden aldılar.

Sayın Ara Güler’e ve değerli jüri üyelerine teşekkür ederiz.
Ayrıca, genç nesillerin ruhsal ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlayan bu güzel organizasyondan dolayı Getronagan Lisesi’ne de teşekkür ederiz.