New York’ta Değişik Kültürleri Keşfetmek !

Chinatown, Coney Island...

Öğrencilerimiz bize ilk izlenimlerini gönderdiler :”Today I woke up at 6.30am to do my morning routine. I got up early because I didn’t want to rush. At 7.30 I had my breakfast with my friends. Then, at 9 o’clock we had an English class for three hours. After lunch, as a group we took a bus. It was one of those classic yellow American school buses. It took us to the subway to catch a train. The subways in New York look older and dirtier than in Istanbul. When we arrived at our stop we walked towards Chinatown ! To me, Chinatown was like Eminonu – there were lots of small shops selling spices, souvenirs etc. The only difference was that it’s located in New York and all the signs are in Chinese ! After Chinatown we walked to Little Italy. There were lots of Italian restaurants, and we ate delicious pizza at one of them. After the tour, we returned to the campus and played games indoors because it started to rain !”
Selen Kirbas (lise 10)“Buraya geldiğimizden beri değişik kültürlerden arkadaşlarımız oldu. Hergün ne yapacağımızı heyecanla bekliyoruz. Hergün ayrı bir supriz var.
Kirkor aramızda en çok tatil havasına giren arkadaşımız, çok mutlu İngilizcemi ilerletiyorum, kitap okuyorum, sağlıklı besleniyorum diyor. Selen için her şehre indiğimizde uğramadıgımız kitapcı kalmadı, sonunda istediği kitapları bulduk.
Bugün gideceğimiz Coney İsland da David Hocamız denize girebileceğimizi söyledi ama biz girmemeye karar verdik, köpek balıkları tehlikeli olabilir.
Derslerede alıştık öğretmenimiz çok iyi, kampusde geçen her dakika bizim için çok verimli oluyor.
New York dan selamlar tüm arkadaslarımıza.”
Emre Bakırcı ve Tuncay Hephiz