Ankara Tevfik Fikret Lisesi’nin Cumhuriyet Kupası Spor Şölenine Katıldık

21-22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Ankara Tevfik Fikret Lisesi'nin Cumhuriyet Kupası Spor Şöleninde öğrencilerimiz futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi ve satranç branşlarında maçlara katıldı.

Pandemi nedeniyle 3 yıl aradan sonra Cumhuriyetimizin 99. yılında Ankara Tevfik Fikret Lisesi’nin Cumhuriyet Kupası Spor Şöleninde olmaktan çok mutlu olduk. Turnuvanın Anıtkabir ziyaretiyle başlamasının  da ayrı bir heyecanı ve mutluluğunu da bir kez daha yaşadık. Voleybol-Basketbol-Futbol-Masa Tenisi ve Satranç branşlarından oluşan turnuvada öğrencilerimiz  çıktıkları maçlarda  dostluk-kardeşlik ilkeleriyle mücadele ettiler. 3 günün sonunda futbol takımımız şampiyonluk kupasını kaldırırken, basketbol ve  masa tenisi takımımız 2. ,voleybol takımımız 5. olarak turnuvayı tamamladı. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz!

Cumhuriyetimizin 100.yılında tekrar bir arada olmak dileklerimizle yola çıktık…