3 Hafta 2 Turnuva 1 Şampiyon… Saint Benoît !

Tebrikler!

Beyoğlu İlçe turnuvası; ilk maçımızı 23 Ekim Çarşamba günü oynandık; hem turnuvanın hemde senenin ilk maçı olması sebebiyle takım güzel bir heyecan vardı. Rakiplerimiz eski ve güçlü okullardan oluşuyordu, bunun farkındaydık, müsabakalara bu bilinç ve duygularla hazırlandık!
Peki... Daha sonra neler yaşandı?

Deneyimli Takımlar

Özellikle Performanslarıyla Tanınmış Birçok Takımla Karşılaştık

• Birinci turda Atatürk Anadolu Lisesi
  • İkinci turda İtalyan Lisesi;
  • Üçüncü turda Alman Lisesi
  • Yarı finalde Galatasaray Lisesi;
  • ve… Finaldeki Avusturya Lisesi.

”Bizim Sloganımız: Her Zaman Fair Play…”

Kahraman oyuncularımız, tüm bu müsabakalar boyunca canla başla mücadele edip, Fair play ruhunu kaybetmeden ve oyunun kurallarına bağlı kalarak mücadele etmiş, şampiyonluk kupasını okulumuza taşımıştır.

Bu sene Türkiye Şampiyonasına gitme hedefi olan oyuncularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ankara Tevfik Fikret Lisesi Cumhuriyet Kupası

Her yıl katıldığımız Cumhuriyet Kupası, yıl içerisindeki tek deplasman turnuvasıdır. Bu turnuvada, her sene, sportif ve eğlenceli bir atmosfer içerisinde, öğrencilerimizin izlemekten ve katılmaktan büyük mutluluk duyduğu üst düzey mücadelelerin sergilenir.

Sonuç olarak, takımımız aşağıda yer alan liselerle karşı karşıya geldiği tüm maçlardan galip ayrılmış,

• Özel İzmir Tevfik Fikret Lisesi,
  • Özel Küçük Prens Lisesi,