Hazırlık Sınıfları kontenjanımız dolmuştur. 21 Ağustos tarihinde başlayacak Nakil Döneminde kontenjan açılması durumunda sitemizden duyuru yapılacaktır. Bilgi için 0533 810 57 81 numaralı telefondan Suzi Hanım ile konuşabilirsiniz.

2023 – 2024 Diploma Töreni

14 Mayıs akşamı, lise 4 öğrencilerimizin hayatlarının çok önemli bir dönemi sona erdi.
2023 - 2024 mezunları okulumuzun tarihi büyük bahçesinde, liselerine veda ettiler.
Aileleri ve öğretmenleri de bu önemli günde onların yanında hazır bulundu.

Saint Benoît Lisesinde 5 senelik eğitim hayatları boyunca yaşadıkları her an onları, kendilerini bekleyen geleceğe hazırladı. Mezunlarımızın bazıları, eğitimlerine önemli Türk üniversitelerinde devam edecekler, bazıları ise prestijli yabancı üniversitelerde eğitim görmek için ülkeden ayrılmaya hazırlanıyorlar.
Öğrencilerimiz, hangi süreci seçerlerse seçsinler, parlak bir geleceğin onları beklediğinden eminiz.

Saint Benoît Lisesinin eğitim ekibi olarak, yeni mezun öğrencilerimizi  yürekten kutluyoruz. Artık onların da Saint Benoit Lisesi mezunları ailesine katıldığını görmekten gurur duyuyoruz.

Sevgili öğrenciler, yolunuz açık olsun!

Törenin Teaser Videosu:

Törenin Videosu: