2022 – 2023 Mezunlarımızı Duygu Dolu Bir Törenle Uğurladık

23 Mayıs akşamı, lise 4 öğrencilerimizin hayatlarının önemli bir dönemi sona erdi.
2022 - 2023 mezunları okulumuzun tarihi büyük bahçesinde liselerine veda ettiler.
Aileleri ve öğretmenleri de bu önemli günde onları yalnız bırakmadı.

Saint Benoît Lisesinde 5 senelik eğitim hayatları boyunca yaşadıkları her an onları, kendilerini bekleyen geleceğe hazırladı.
Saint Benoît Lisesinin eğitim ekibi olarak, yeni mezun öğrencilerimizi  yürekten kutluyoruz. Artık onlar da Saint Benoit Lisesi mezunları ailesine katıldılar.

Mezunlarımızın bazıları, eğitimlerine önemli Türk üniversitelerinde devam edecekler, bazıları ise prestijli yabancı üniversitelerde eğitim görmek için ülkeden ayrılmaya hazırlanıyorlar.
Öğrencilerimiz, hangi süreci seçerlerse seçsinler, parlak bir geleceğin onları beklediğinden eminiz.

Sevgili öğrenciler, yolunuz açık olsun!

Mezuniyet Töreni Kısa Video:

Mezuniyet Töreninin Tamamı için TIKLAYINIZ!