2021 – Öğrencilerimizin Galatasaray Üniversitesi İç Sınavındaki Başarısı

2021 yılı mezunlarımızın Galatasaray Üniversitesi iç sınavında büyük bir başarı gösterdiler ve Türkiye'nin en prestijli devlet üniversitelerinden biri olan GSÜ'de eğitimlerine Fransızca devam etme şansı elde ettiler.

Saint Benoît Lisesinin bu seneki mezunlarından 21’i, iç sınav ile Galatasaray Üniversitesi’nde okumaya hak kazandı. 13 mezunumuzun asil olarak yer aldığı listede Hukuk ve Mühendislik gibi çok tercih edilen bölümlere de ilk sıralardan yerleşmiş mezunlarımız olduğunu görmek bizi gururlandırdı.

Diğer mezunlarımız ise yedek listenin üst sıralarındalar. GSÜ sürecinden bağımsız olarak, YKS tercih listelerini de hazırlayacak olan mezunlarımız, son kararlarını tüm sonuçlar açıklandıktan sonra verecekler.

Tüm öğrencilerimizi bu gurur verici başarılarından dolayı kutlar, üniversite yaşamlarında başarılarının devamını dileriz.

2021 Sonuçlarını görüntülemek için BURAYA tıklayınız