2015-2016, Galatasaray Üniversitesine kabul edilen öğrencilerimizin listesi

Galatasaray Universitesi giriş sınavını kazanan, tüm başarılı öğrencilerimizi kutluyoruz !

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da öğrencilerimizin bir bölümü, Galatasaray Üniversitesi gibi, tanınmış, prestijli üniversitelere başvurdular. Ve yine, öğrencilerimiz yapılan giriş sınavını başarıyla geçtiler... Ve bunun gerçek bir başarı olduğu unutulmamalıdır.

Bunun sonucunda, Saint Benoît Lisesinin 38 öğrencisi, Galatasaray Üniversitesinin kazananlar listesinde yer aldıkları gibi, Üniversitenin Endüstri Mühendisliği, Felsefe, Hukuk, İletişim, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler ve Siyasal Bilgiler bölümlerine dağılmış bulunuyorlar.Yedek listelerde iyi durumda olan bazı öğrencilerimiz ise, Üniversiteye doğrudan kayıt yapmak üzere beklemektedirler.

Tekrar, tüm öğrencilerimizi kutlar ve Üniversitedeki gelecek başarılarından asla şüphe etmediğimizi belirtmek isteriz!

Ekte sınav sonuçlarını bulabilirsiniz. (3 sayfa)

2015-2016 Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Sonuçları