14. Vannes Saint Paul Lisesi Eğitim Gezisi

"Efsaneler ve Efsanevi Yerler"

Okulumuzun düzenlediği Eğitim Gezileri kapsamında, Lise 1 sınıf öğrencilerimiz, Fransa’ nın Bretagne bölgesini keşfetmek üzere, Vannes kenti, Saint Paul Lisesine gidiyorlar.
Bretagne, Mont Saint Michel ve Carnac gibi tarih ve efsaneler dolu, büyülü bir bölge...
Daha fazla bilgi için aşağıdaki sunumu inceleyiniz.

Bu yıl da, 26 Mart ve 02 Nisan 2016 tarihleri arasında, 35 öğrencimiz Saint- Paul Lisesi öğrencisi Fransız arkadaşları ve aileleri ile birlikte unutulmaz bir hafta geçirecekler. Bretagne Bölgesinin tarihi ve kültürel mirasını tanıyacak, kendi şehirlerinin kültürel zenginliklerini, eğitim gördükleri fransızca aracılığı ile paylaşma fırsatı bulacaklar.
Vannes Eğitim Gezisi pek çok amacı öngörmektedir ;
▪ Öğrencilerimizin, fransızca ders programlarına devam etmelerini sağlamak ve kültürler arası bir proje sayesinde fransızca yazılı ve sözlü becerilerini geliştirmek.
▪ Öğrencilerimiz, digital ortamda, birer « Turist rehberi » gibi Vannes şehrinin kültürel zenginliği ve kendi kentleri; Istanbul’un zenginlikleri hakkında çalışmalar gerçekleştireceklerdir.
▪ Kültürler arası özelliği olan bu işbirliği sayesinde diğer bir kültürü daha iyi tanıma fırsatı bulacaklardır.
Refakatçiler : Göksel EKMEKÇİ, Neslihan BEYAZ, Virgile MANGIAVILLANO
Fransa, Vannes gezisi tarihi : 26 Mart 2016 Cumartesi – 02 Nisan 2016 Cumartesi

Gidiş : 26 MART 2016 -THY TK1819 Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanı – Paris CDG 09.30 -12.15
Dönüş :02 NISAN 2016 – THY TK1828 V Paris- İstanbul Atatürk Havalimanı 18.15 22.45