10. Sınıflar Arası Öykü Yarışması Ödül Töreni

Öğrencilerimize, Saint Benoît’daki eğitim süreçleri boyunca, kendi potansiyellerini keşfedecekleri, yaratıcılıklarını geliştirecekleri, kültürel birikimlerini artıracakları sosyal faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri geniş imkanlar sunuyoruz.

Sanat, hayatın ana damarlarından biri… Bu ilkeyi hiç unutmayan okulumuzda geçtiğimiz haftalarda edebiyat alanında etkinlikler düzenlendi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ”10.Sınıflar Arası Öykü Yarışması Ödül Töreni” 26 Nisan 2023 Çarşamba günü Silüet Salonu’nda gerçekleşti. Öğrencilerimiz  öykü, resim ve afiş alanlarında yarıştılar. Tüm kategorilerde birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerin açıklandığı ve bu öğrencilere idari kadro tarafından ödüllerinin verildiği törenimizde ön elemeyi geçen tüm öykülerden bölümler ve görsel çalışmalar bir sunum eşliğinde sergilendi.

Birincilik ödülü Selin B’nin;İkincilik ödülü Ece G’nin;Üçüncülük ödülü ise Barbaros E.nin oldu.

10.Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve idari kadro, öğrencilerimizin yaratıcı emeklerini ve başarılarını içtenlikle alkışladılar.

Yarışmada birincilik ödülü alan Selin’in öyküsünü kendi sesinden dinlemek için BURAYA, okumak için BURAYA tıklayınız.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, okumaya, yazmaya, çizmeye, tasarlamaya devam etmelerini diliyoruz.