1. Sanat Buluşması

Saint Benoît Lisesi'nde gerçek bir sanat akşamı ...

8 Haziran Perşembe günü Lisemizin genç müzisyenleri ve ressamları ile doyumsuz bir sanat etkinliğini paylaşmak üzere hepinizi bekliyoruz.

Tasarımları, çizimleri ve çalışmalarıyla kendilerini son derece renkli bir şekilde ifade eden ve 4. Frankofon Liseler Arası Öykü Yarışmasında ikincilik ve üçüncülük ödülünü alan Resim Kulübü öğrencilerimiz ile, bu yıl 465 okul arasından Türkiye’nin en iyi ikinci orkestrası seçilen Müzik Kulübü öğrencilerimiz sizlere doyumsuz bir sanat akşamı yaşatacaklar.

Resim Kulübü öğrencilerimiz Fransızca Tiyatro grubu için tasarladıkları kostümleri sizlere sunacaklar.

Orkestramız müzisyenleri ise ilginç ve sıradışı repertuvarlarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacaklar.

8 Haziran Perşembe
Saint Benoît Lisesi – Silüet Salonu