Hazırlık Sınıfları kontenjanımız dolmuştur. 21 Ağustos tarihinde başlayacak Nakil Döneminde kontenjan açılması durumunda sitemizden duyuru yapılacaktır. Bilgi için 0533 810 57 81 numaralı telefondan Suzi Hanım ile konuşabilirsiniz.

Masumiyet Müzesi Ziyareti

Okulumuzun İngilizce Zümresi ile Türk Dili ve Edebiyatı Zümresinin iş birliğiyle hazırlık öğrencileriyle Masumiyet Müzesi ziyaretleri gerçekleştirildi.

İngilizce Zümresi öğretmenleri öğrencilere gezi öncesi hazırlık olarak Orhan Pamuk biyografisi ve “Masumiyet Müzesi” romanıyla ilgili çalışma kağıtları hazırlattı. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz ise, öğrencilerimizle Orhan Pamuk’un hayatı ve eserleri hakkında bir çalışma yaptılar.

Tüm bu çalışmaları değerlendirmek amacıyla öğrencilerimiz İngilizce ders öğretmenleri ile birlikte okula yürüyüş mesafesinde bulunan Masumiyet Müzesine ziyaret gerçekleştirerek, öğrendiklerini pekiştirme fırsat buldular.