Renkli bir karne töreni

Birinci yarıyılın son günü için planladığımız karne töreni pandemi nedeniyle bazı sınavlar ertelendiğinden Hazırlık, dokuz ve onuncu sınıflar için 21 Şubat tarihinde Silüet Salonu’nda gerçekleşti.

Hazırlık sınıfının ve onuncu sınıfların töreninde her sınıfın rehber öğretmenleri, dokuzuncu sınıfların töreninde ise ders öğretmenleri, sahneye çıkarak, sınıflarının not ortalaması en yüksek ilk üç öğrencisini sahneye davet etti. Törenler süresince, aralarda dokuzuncu sınıf öğrencilerinin seslendirdiği şarkılar ve piyano performansları etkinliğe renk kattı. Öğrencilere sahnede okul orkestrasından arkadaşları da destek verdi. Her törenin sonunda ilgili seviyenin muavini, Türk Müdür Başyardımcısı Serhat Yalamanoğlu  ve Okul Müdürümüz Sébastien Masin seviyenin ilk 3’ünü sahneye davet ederek kendilerini tebrik etti.

Birinci yarıyılda Hazırlık sınıflarında toplam 43 öğrenci takdir, 87 öğrenci teşekkür; 9. sınıflarda 65 öğrenci teşekkür, 108 öğrenci takdir; 10.sınıflarda ise 114 öğrenci takdir, 57 öğrenci teşekkür belgesi almaya hak kazandı.

Öğrenciler heyecanla bekledikleri bu neşeli ve coşkulu törenin sonunda sınıflarına dağılarak karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimizi birinci yarıyıldaki başarılı çalışmaları için tebrik ediyor, ikinci dönemde kendilerine bol şans diliyoruz.

Hazırlık sınıflarının videosu:

9. Sınıfların videosu: