Hazırlık Sınıfları kontenjanımız dolmuştur. 21 Ağustos tarihinde başlayacak Nakil Döneminde kontenjan açılması durumunda sitemizden duyuru yapılacaktır. Bilgi için 0533 810 57 81 numaralı telefondan Suzi Hanım ile konuşabilirsiniz.

Öğrencilerimizin TEDx İngilizce Sunumları

8 Aralık 2022 Perşembe günü 11. sınıflardan 5 öğrencimiz İngilizce TEDx sunumlarını gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz kendi seçtikleri konularla ilgili kendi yazdıkları konuşmaları; beden dili, ses tonlaması ve görsellerle zenginleştirerek Silüet Salonu’nda arkadaşlarına sundular.

İlginç konular arasında Başarısızlık, İnternöronlar, Formula-1 Heyecanı, Cinsiyet Eşitsizliği ve Çizgi Film Felsefeleri vardı. Öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde üzerinde durulan akıcı konuşmanın önemini yansıtırken bilgilendirici, düşündürücü ve eğlenceli konularla verimli bir etkinlik saati yaşattılar.