Kayıt dönemimiz sona ermiştir. Okulumuzda boş kontenjan oluşması durumunda 15 Ağustos’tan itibaren yapılacak iş ve işlemlerle ilgili bilgiyi BURADAN veya 0533 810 57 81 numaralı telefondan alabilirsiniz.

Videolarla Saint Benoît

İddialı ve kendini yenileyen projeler… bir eğitim ve kültür mirası !

Saint Benoît Lisesi, benimsemiş olduğu pedagojik ilkeleri, eğitim ekibinin öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği, net bir konuya odaklı projelerle uygulamaya koyar. Bu bir anlamda öğrenciyi projenin « merkezine yerleştiren », interaktif bir « proje eğitimidir ».

Hazırlık sınıflarından itibaren, öğrenciler kendilerini okulda gerçekleştirilen projelerin içinde bulurlar.

Böylece, bilgilerini, uygulama becerilerini, kendi kişisel özelliklerini geliştirirler.

Farklı pedagojik ilkelerimiz ve onların uygulanması konusunda sizleri bilgilendirmek isteriz : Her bireye önem veren, kişiye özgü ve kişiye özel bir eğitim anlayışı.

Videoları yüksek kalitede izlemek için HD seçeneğine tıklamayı unutmayın !