Yılın En Büyük Etkinliklerinden Yurtiçi Üniversite Fuarı’nın Zamanı Geldi!

“Yurtiçi Üniversite Tanıtım Fuarı”mızı, Bu Yıl “Çevrimiçi” Olarak Gerçekleştiriyoruz.

Her sene Mayıs ayında okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz “Yurtiçi Üniversite Tanıtım Fuarı” bu sene Google Meet programı üzerinden yapacağımız bir etkinlik olarak Lise 1, 2, 3 ve 4 seviyelerinden öğrencilerimizi ve velilerimizi üniversiteler ile bir araya getirecek.

On İki Üniversitenin Temsilcileri Kurumlarını Tanıtıyor

Üniversiteye Doğru Projemizin en önemli etkinlikleri arasında yer alan Üniversite Tanıtım Fuarı için öğrencilerimize ve velilerimize gönderdiğimiz anket ile hangi oturumlara kimlerin katılmak istediğini belirledik.

Davet ettiğimiz üniversitelerden, etkinliğimize katılmaya uygun olanlar ile aşağıdaki şekilde bir program oluşturduk. Her üniversite temsilcisi, sahip olduğu 30 dakikalık sürenin bir kısmını tanıtım için, bir kısmını da soru-cevap için ayıracak.

Sıradışı Bir Tanıtım Toplantısı

Yurtiçi Üniversite Tanıtım Fuarı’mıza katılacak öğrencilerimize ve velilerimize, seçmiş oldukları oturumlar ile ilgili davet bağlantısı etkinlik gününde e-mail olarak gönderilecek.

Kayıt yaptıran tüm katılımcıların etkinlikten eşit olarak yararlanabilmesi için, öğrenci ve velilerimizin mümkünse aynı evden tek bir oturum açarak etkinliğe katılmalarını rica ediyoruz.

Aşağıda yer alan programda herhangi bir değişiklik olması halinde, sizlere güncel programı tekrar göndereceğiz.

Kayıt olan tüm öğrencilerimize ve velilerimize katılımları için şimdiden teşekkür ediyoruz.

PROGRAM:

20 Mayıs Çarşamba 21 Mayıs
22 Mayıs
13.30-14.00 Koç Üniv. Galatasaray Üniv. Boğaziçi Üniv.
14.15-14.45 Sabancı Üniv. Yeditepe Üniv. Bilkent Üniv.
15.00-15.30 Özyeğin Üniv. Bahçeşehir Üniv. İTÜ
15.45-16.15 Bilgi Üniv. Kadir Has Üniv. Marmara Üniv.