Tüsiad Genel Sekreteri Sn. Bahadır Kaleağası Öğrencilerimizle Buluştu

Avrupa Parlamentosu ziyaretinin retrospektif değerlendirmesi

Brüksel Avrupa Parlamentosu'nu ziyaret eden bir grup öğrencimiz bir kez daha bilgiyle donandı ve « Avrupa Gezisi » ile ilgili retrospektif bir değerlendirme yapma fırsatını buldu. Bu buluşmanın hedefi, Tüsiad Genel Sekreteri Sn. Bahadır Kaleağası eşliğinde, Brüksel'deki eğitici gezimizin analizini yapabilmekti.

Bahadır Bey’in, Avrupa Birliği ve Türkiye ilişkileri ile Dünya’nın geleceği konulu konuşması öğrencilerimizin ufkunu inanılmaz genişletti. Soru-cevap şeklinde geçen toplantı çok dinamikti.

Öğrenciler, bu zor konu hakkındaki bakış açılarını netleştirmeyi sağlayan bu buluşmadan memnun kaldı.

Bu sene 10. kez gerçekleştirdiğimiz Brüksel gezimizde desteğini ve önderliğini esirgemeyen Sn. Bahadır Kaleağası’na sonsuz teşekkür ederiz. Bahadır Bey’in, gençlerimizi geleceğe hazırlamadaki daimi desteği kıymetlidir. Bununla birlikte, bu projenin merkezinde olan öğrencilerin yorumları da, farkındalık kazandıklarını göstermektedir.

Gelecek yıl, bu eğitici gezinin 11.sini düzenlemeyi hedefliyoruz !