TÜSİAD Genel Sekreteri İle Sohbet Ettik

Sayın Bahadır Kaleağası bizleri kabul etti...

Çok verimli geçen Brüksel Gezisi'nin bir değerlendirmesi için TÜSİAD Genel Sekreteri Sayın Bahadır Kaleağası ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirdik. TÜSİAD'ın genel merkezindeki toplantıda bizleri bir de sürpriz bekliyordu. Okulumuz mezunu Hale Onursal Hatipoğlu'nun Genel Sekreter Yardımcısı olarak bizleri karşılaması bizleri çok memnun etti.

Bahadır Bey’in, Avrupa Birliği ve Türkiye ilişkileri ile Dünya’nın geleceği konulu konuşması öğrencilerimizin ufkunu inanılmaz genişletti. Bahadır Bey’in bu konularda öğrencilerimizin görüşlerini sorması toplantıyı daha da hareketlendirdi.

Toplantı bittiğinde kimse oradan ayrılmak istemedi. Nitelikli, bilgi ile donanmış gençler olma alanında çok öenmli bir adım daha atmışlardı.

Bu sene dokuzuncusunu yaptığımız Brüksel Gezimizin gerçekleşmesi için desteğini ve önderliğini esirgemeyen, her daim gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında yanımızda olan Sayın Bahadır Kaleağası’na sonsuz teşekkür ederiz.