Saint Benoît Lisesi’nin İş Ortaklığı Yaklaşımı

Ortak bir gelecek için umut vadeden iş ortaklıkları

İş ortaklıklarıyla hayata geçirdiğimiz projelerimiz gelişerek devam ediyor.
"Üniversiteye Doğru" projemiz kapsamında, iş ortağımız olan üniversiteler ve Türkiye’deki ve yurt dışındaki profesyoneller, amaçlarımızı gerçekleştirmemizde bizlere büyük destek oluyorlar :

• Söyleşilerle öğrencilerimizin üniversite ve meslek hayatına hazırlanması,

• Değişimlerle lisemizin İstanbul, Türkiye ve dış dünyaya açılması,

• Saint Benoît’nın isminin prestijli projelerde yer alması.

• Proje ortaklıkları :

• Dil alanında iş ortaklıkları :

• Çevre dostu iş ortaklıkları :

• Türçev : Türkiye Çevre Eğitim Vakfı, gençliğe yönelik çevre eğitim programları ile gençleri sürdürülebilir kalkınma eğitimine teşvik etmeyi amaçlamaktadır.
  • Young Reporters for the Environment : Çevrenin Genç Sözcüleri, çevre sorunlarını gazeteci gözüyle değerlendiriyorlar.
  • Globe Reporters : Farklı dünyalar arasında köprü oluşturan bir proje : Fransızca, kültürel çeşitlilik, gazetecilik ve medya eğitimi, dijital kültür, dengeli ve sürdürülebilir kalkınma…

• Dayanışma ortaklığı :

GETEM, Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde, teknoloji laboratuvarı ve elektronik kütüphane olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. GETEM, kütüphaneler ve Sivil kuruluşlar arasında koordinasyon sağlar.
Kurum, görme engellilere kitap okuma hizmeti sunar.

• Dijital ortaklık :

• Kültürel ortaklık :

İş ortaklıklarıyla geleceğe yönelik bir politika

Profesyonellerle ve üniversitelerle yapılan buluşmalar ve değişimler, öğrencilerimizin profesyonel ve kişisel geleceklerini hazırlayarak, dünyaya ve ötekine açılmalarını sağlar.
Üniversiteye Doğru projemiz de bu bağlamda gerçekleştirilmektedir.