Saint Benoît Lisesi’nde Tanıtım Günleri Başlıyor!

400 yıllık geçmişiyle ülkemizin eğitim alanında en deneyimli okulu olan Saint Benoît Lisesi’ni yakından tanımak ister misiniz ?

Öğretmen ve öğrencilerimiz sizlere hazırladıkları sunumda, köklü tarihimizi, eğitim anlayışımızı, öğrencilerimize kattıklarımızı, hazırlandıkları gelecek için onlara sunduğumuz seçenekleri aktaracaklar.

COVİD-19 önlemleri çerçevesinde okul tanıtımlarımız bu yıl çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Tanıtımlar Google Meet platformu üzerinden yapılacaktır. Google Meet masaüstü bilgisayarlarda tercihen Chrome web tarayıcısıyla herhangi bir yazılım yüklemesi gerekmeksizin kullanılır. Cep telefonu ve tabletler için Google Meet uygulamasının yüklenmesi gerekmektedir. Toplantı saatinden yarım saat önce size gönderilen linke tıklamanız yeterli olacaktır.

2 bölümden oluşan tanıtımımızda önce öğretmenlerimiz okulumuzu, eğitim projemizi tanıtacaklar. Ardından öğretmen ve öğrencilerimiz sorularınızı cevaplandıracaklardır. Toplantılarımız 1 saat sürecektir.

Tanıtımlara katılabilmek için aşağıdaki tarihlerden birini seçip form doldurmanızı rica ederiz.

Kayıt Bilgileri ve Canlı Destek

Kayıtlarımız hakkında aklınıza gelen soruların yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

Okulumuzla veya kayıtlarla ilgili bilgi almak istiyorsanız 02122441026 veya 05338105781 nolu telefondan Bayan Suzi ile irtibata geçmeniz rica olunur.

Hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında web sitemiz üzerinden kayıtlarla ilgili chatbot aracılığıyla canlı destek alabilirsiniz.

Sosyal Medyalarımız

Yeni kayıt dönemi tarih, kontenjan ve puan bilgilerine güncel olarak sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabilir, sosyal medya hesaplarımızda yer alan video ve fotoğraflarla Saint Benoît Lisesi’ni daha yakından tanıyabilirsiniz.