Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’dan “21.Yüzyılda Birey Olmak” Konferansı

"Üniversiteye Doğru" projesi

L3. sınıf öğrencilerimizi, dinlemekten büyük zevk alacakları, hedeflerine ışık tutacak bir konferans daha bekliyor. Sayın Prof. Dr. Deniz Ülke ARIBOĞAN "21.Yüzyılda Birey Olmak" başlıklı konferansta öğrencilerimizle buluşuyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Danışma Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr.Deniz Ülke ARIBOĞAN 5 Aralık 2017 Salı günü 11.40-13.05 saatleri arasında okulumuzda bulunacak. Sunumunda öğrencilerimiz ile paylaşacağı önemli konu başlıkları ise şunlar olacak;

“21.Yüzyılda birey olmak ne demektir?… Değişen dünyada meslekler, görüş açıları  nasıl değişti?… Türkiye ve dünyanın gelişim süreçlerine nasıl bakmak gerekir?… Dünyadaki değişimin Türkiye üzerine yansımalarını nasıl değerlendirebiliriz?…”

Öğrencilerimizin bakış açılarını ve vizyonlarını zenginleştireceğine inandığımız bu güzel konferans için Sayın Arıboğan’ı okulumuzda bir kez daha ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.

Üniversite’ye Doğru” projemiz, öğrencilerimize hem seçecekleri üniversite hem de profesyonel yaşamlarındaki yaklaşımları konusunda destek vermektedir.