TABAN PUAN : 463.0000

Ön Kayıt ve Kayıt Tablosu

2019-2020 Öğretim Yılında hazırlık sınıfında okuyacak öğrencilerin kayıtlarıyla ilgili süreci buradan takip edebilirsiniz.

Ön Kayıt başvuru formu için BURAYA tıklayınız.

TARİH KONTENJAN YENİ KAYIT KAYIT ÇEKEN TOPLAM KAYIT AÇIK KONTENJAN EN YÜKSEK PUAN EN DÜŞÜK PUAN TABAN PUAN
I. Ön Kayıt Dönemi
26/06 176 463.0000
I. Asil Liste Kesin Kayıt Dönemi
I. Yedek Liste Kesin Kayıt Dönemi

▪ Ön Kayıt:

Ön kayıt işlemi için okula gelmenize veya herhangi bir belge getirmenize gerek yoktur. Ön kayıt süresi başladığında link aktif hale gelecektir.
MEB, geçen yıllardakinin aksine TC kimlik no ve puan bilgilerini okullarla paylaşmadığı için puan kontrolu E-Okul sitesi üzerinden yapılarak ön kayıt başvurunuz değerlendirilecektir.

▪ Kesin Kayıt için gerekli belgeler:

1. Milli Eğitim Bakanllığı’nın web sitesi üzerindeki sorgulama sisteminden alınan sınav sonuç belgesi
2. Öğrencinin ve ebeveynlerin nüfus cüzdanlarının aslı ve fotokopisi
3. Ebeveynler boşanmışlarsa velâyet belgesi ve fotokopisi
4. Öğrencinin yeni çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğrafı
5. 1 taksit öğrenim ücretinin banka dekontu ile KMH (banka ile yapılacak kredili sistem sözleşmesi) belgesi veya peşin ödeme dekontu

Önemli:
Kesin kayıt işlemlerinin veli tarafından yürütülmesi gereklidir.
Ancak acil durumlarda noter tasdikli vekaletname ile yetkilendirilmiş kişi de geçici yapılabilir.

Kayıt Kılavuzu