Okulunuza Hoş Geldiniz !

235 yıllık bir eğitim geçmişine sahip olan lisemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcında sizleri görmekten çok mutlu olacaktır.
4 Eylül sabahı sizleri büyük bir memnuniyetle lisemiz bahçesinde ağırlayacağız.
Şimdiden sizlerle birtakım pratik bilgiler paylaşmak istiyoruz.
4 Eylül sabahı görüşünceye dek sizlere mükemmel bir tatil diliyoruz !

2018–2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLANGICI

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılına 4 Eylül 2018 Salı günü başlanacaktır. Öğrencilerimizin eğitim göreceği şubeler aynı gün sabah saat 07.15’ten itibaren okulumuzun Hazırlık sınıfı öğrencileri bahçesinde panolarda ilan edilecektir. Şubelerin oluşturulmasında okula giriş puanı ve kız/erkek öğrenci sayısı dengesi vb… dikkate alınacaktır.

10 Eylül 2018 Pazartesi ve 11 Eylül 2018 Salı günü Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin okulumuzun eğitim yapısını hızlı bir şekilde tanımaları ve Saint Benoît Lisesi’ne uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla okul içinde ve dışında etkinlikler gerçekleştirilecektir.

3 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 15.00’te Hazırlık sınıfı velilerimize yönelik, Okul İdaresinin, tüm Hazırlık sınıfı öğretmenlerinin ve Hazırlık sınıfları psikolojik danışman öğretmeninin katılacağı bir tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

ÜNİFORMA VE DERS KİTAPLARI

400 yıllık bir tarih ve kültür mirası ile eğitim-öğretim alanında büyük bir marka olan okulumuzun üniforması kimliğimizi yansıtmaktadır.

Okulumuzun üniforması ESBE Eğitim ve Kültür Hiz. Tic. Aş. tarafından satılmaktadır. Detaylı bilgi için : info@esbeegitim.com mail adresine veya 0212 244 08 94 / 0212 244 08 96 no’lu telefonlara başvurabilirsiniz.

Üniforma temininin okul açılmadan önce tamamlanmasını rica ederiz.

Üniforma ve ders kitaplari hakkinda, Ayrıntılı bilgi için : TIKLAYINIZ

OKUL SERVİSİ

Okulumuzun servis hizmetleri 1987 yılında kurulmuş olan ve bu alanda yaklaşık 30 yıllık bir deneyime sahip olan Erkoç Taşımacılık Tic. Ltd. Şti. Ünvanlı firma tarafından yürütülmektedir.

Firma İstanbul’un her ilçesine GPRS araç takip sistemi ile hizmet vermektedir.

Ayrıntılı bilgi için : TIKLAYINIZ

KANTİN HİZMETLERİ

Okulumuzdaki Kafeterya ve Yemek hizmetleri Uluslararası Kalite Standartları ile uyumlu olacak bir şekilde öğrencilerimize sağlıklı ve dengeli bir beslenme olanağı sunmaktadır.

İki adet kafeterya ve bir adet kantinimizde öğrenciler alışverişlerini « akıllı kart » veya nakit olarak yapabilirler.

Ayrıntılı bilgi için : TIKLAYINIZ

TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR KULLANIMI

Okulumuz, geçtiğimiz yıl, kullanıcısına her yerde ve dilediği zaman kendi şahsi dijital cihazıyla çalışma olanağı sunan BYOD (Kendi cihazını getir) sistemine geçti.

Öğrencilerimizin edinmeleri gereken bilgisayarların donanım gereksinimlerini görmek için buraya TIKLAYINIZ.

Ayrıca bu konuda her türlü sorunuz için okulumuzun Bilgi İşlem Departmanına başvurabilirsiniz.

Okul açıldıktan sonra öğrencilerimizin bilgisayarlarının kontrolü ve gerekli olan yazılımların yüklenebilmesi için düzenlenecek olan takvimi sizlerle daha ileriki bir tarihte internet sitemiz üzerinden paylaşacağız.