19 Ağustos 2019 Nakil Dönemi Taban Puanı: 450.000

Okul Tanıtımı ve Bilgilendirme Toplantıları

Türkiye’nin en köklü okulunda modern bir okul turu deneyimi yaşamaya hazır mısınız?

Saint Benoît Lisesi’nde tanıtım günleri başlıyor!

400 yıllık geçmişiyle ülkemizin eğitim alanında en deneyimli okulu olan Saint Benoît Lisesi’ni yakından tanımaya ve artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanarak hazırladığımız benzersiz bir okul turu deneyimini yaşamaya hazır mısınız?

Öyleyse bu linki tıklayarak katılım formunu doldurun, size tarihimizi, eğitim anlayışımızı, öğrencilerimize kattıklarımızı, hazırlandıkları gelecek için onlara sunduğumuz seçenekleri anlatalım.
Çocuklarınız Saint Benoît Lisesi’ni öğrencilerimizden dinlesin.
Sonra da tarihin tanıklığını yapmış güzel okulumuzu hep birlikte gezelim.

Artırılmış gerçeklik teknolojisinin size eşlik edeceği okul turumuz için akıllı cep telefonlarınız veya tabletlerinizi kullanabilirsiniz.
Cihazlarınıza ait kulaklıkları beraberinizde getirmeyi unutmayın.

Android işletim sistemi için hazırlanan versiyonunu
okula gelmeden önce
buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Apple işletim sistemi için hazırlanan versiyonunu
okula gelmeden önce
buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Kayıt bilgileri ve canlı destek

Kayıtlarımız hakkında aklınıza gelen soruların yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

Okulumuzla veya kayıtlarla ilgili bilgi almak istiyorsanız 02122441026 veya 05338105781 nolu telefondan Bayan Suzi ile irtibata geçmeniz rica olunur.

Hafta içi 07.30-17.00 saatleri arasında web sitemiz üzerinden kayıtlarla ilgili canlı destek alabilirsiniz.

Lisemizin tanıtım videosu

Bütünsel Eğitim Projemizi keşfetmek için BURAYA tıklayınız.