Okul Aile İş Birliğiyle “Dilek Ağacı” Projesi

Dayanışma projemiz, beraber paylaşmak

Okul Aile Birliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüzün her yıl birlikte düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl da Beyoğlu İlçemizde “Hami Projesi” kapsamında çalıştığımız Ahmet Emin Yalman İlkokulundaydık.

“Dilek Ağacı” nedir?

Projemizin teması hazırladığımız bir Dilek Ağacı ile ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kıyafet ve kırtasiye desteğinde bulunmaktı.

Bu çerçevede dayanışma içinde olduğumuz ilköğretim öğrencileri isteklerini ve isimlerini küçük bir karta yazdılar. Dilek Ağacımız gitgide bu küçük kağıtlarla süsledi… Saint Benoît öğrencileri de bu kartları okulun bahçesindeki dilek ağacından alarak kardeşlerinin ihtiyacı olan ne ise onu karşıladılar.

Dilek ağacı adını verdiğimiz projemizi başarı ile gerçekleştirdik.

Paylaşmak Güzeldir

Beyoğlu’nda bulunan bir ilköğretim okulunda 1. ve 2.öğrencilerinden toplanan 23 Nisan dileklerini yerine getirdik! Birlikte bir ders geçirdik, oyun oynadık, sohbet ettik. Bizi gördükleri ve hediyelerine kavuştukları için çok sevinçliydiler. Biz de onları neşelendirebildiğimiz için bir o kadar memnun ve mutlu olduk.

Keyifli halk oyunları gösterileri!

Öğrenciler, bizlere 23 Nisan’da sahneleyecekleri halk oyunları gösterilerinden bir kesiti canlandırdılar. Böyle keyifli bir projeye destek veren ve dilekleri yerine getirmemizi sağlayan öğrenciler ve Okul Aile Birliğine çok teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte çalışarak bu dileklere beraber karşıladık.

Nil, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulüp Başkanı