NYC : Empire State Building Ziyareti !

Öğrencilerimiz Empire State Building ve New York’un en büyük alışveris merkezini keşfediyorlar...

Öğrencimiz bize izlenimlerini gönderdi :”Ilk günlerde konusmaları anlamakta zorluk cekiyordum benim gibi arkadaşlarım da aradan gecen zaman içinde farkında olmadan dilimizi geliştirdiğimizi anladık. Sınıfdaki oğretmenimi anlamak, sokakda alışveriş yaparken kullanılan dil artık kolay gelmeye başladı. Kendime güvenim arttı.Dün Empire State Building’e gittik dünyanın en yüksek binalarından biri. Asansör bizi çok etkiledi’ 80 ninci kattan sonra 6 kat merdivenleri kullandık, tepeye vardığımızda uçakda gibi hissettik. Her bir tarafdan şehri izledik, bilgi aldık. Daha sonra New York’un en ünlü ve en büyük alışveriş merkezi olan Macy’s ’e gittik.

Akşam gelirgelmez yemek yedik duş aldık ve Welcome Party’e katıldık.
Bugün TIMES SQUARE gideceğiz.”

Pınar Kazacı-Haz.C