Meslek Tanıtım Günü… “Profesyonellerle buluşma”…

"Üniversiteye Doğru" projesi - "Meslek Seçimi ve Uzmanlaşma" - Lise 3

"Üniversiteye Doğru" projemizin "Meslek Seçimi ve Uzmanlaşma" etabı kapsamında Okulumuzda düzenlediğimiz "Meslek Tanıtım Günü" bu sene de L3.sınıflar için 12 Aralık 2017 Salı günü 11.40-13.05 saatleri arasında gerçekleşecek.

Artık geleneksel hale gelen ve öğrencilerimizi çok motive eden bu güzel etkinliğimizde akademisyenler, mesleklerinde uzman mezunlarımız ve profesyoneller öğrencilerimizle buluşacak ve onlara mesleklerini tanıtacaklar.

Konuklarımız mesleklerine dair eğitim süreci, iş bulma olanakları, yurt içi ve yurt dışı seçenekleri, kişisel ve profesyonel gelişime katkıları, Türkiye ve dünyada gelişme gösteren alanlar ve daha birçok merak edilen konuda öğrencilerimize bilgi verecek, sunumlar yapacak ve onların sorularını yanıtlayacaklar.

Bu etkinliğimizde iki ders saati boyunca 16 meslek sahibi konuğumuz ilgili öğrencilerimizle buluşacaklar.

Meslek Tanıtım Günü’müz, bu uzmanlar aracılığıyla,  öğrencilerimizin, ilgi duydukları meslekleri derinliğine tanımalarını sağlayacak.

“Meslek Tanıtım Günü”, gençlerimizi, daima en iyi şekilde yönlendiren, zengin içerikli, somut ve yararlı bilgiler içeren bir etkinlik olma özelliğini taşımaktadır.