Mesleğinin En İyileri İle Meslek Atölyeleri… İkinci Kez !

“Üniversiteye Doğru” projesi – Öğrencilerimiz meslek seçimlerini yapıyorlar

08 Mayıs 2018 Salı günü 11.40 - 13.05 saatleri arasında Lise 3. sınıf öğrencilerimizle "Meslek Atölyesi" etkinliği, 2.oturumları ile devam ediyor. Etkinlikte, öğrencilerimiz, alanlarında uzman olan profesyonellerle buluşacaklar. Öğrencilerimizle tanışıp, bilgi paylaşımında bulunan uzmanların böyle bir etkinlikte bulunması öğrencilerimiz için güzel bir fırsat ! Öğrencilerin ilgi duydukları meslekleri tanıtmak için seçili üniversitelerden gelen o mesleklerden üç profesyonel yine okulumuzda olacak.

Katılacak her öğrenci meslek atölyelerinden tercih ettiği alana göre birini seçip o mesleğin profesyonelinden detaylı bilgiler alabiliyor. Eşzamanlı yapılacak olan bu etkinlikler, 20 Mart tarihinde Mekatronik, Sosyoloji ve Fotoğraf (Buraya tıklayın) konusunda gerçekleştirilen ve Lise 3 öğrencileri tarafından çok beğenilen birinci ”Meslek Atölyeleri”nin devamı. Bu etkinliğimiz “Üniversiteye Doğru” projemizin de “Meslek Seçimi ve Uzmanlaşma” etabı olarak yer alıyor.

Mayıs ayı ”Meslek Atölyeleri”mizin konuları Girişimcilik, İletişim Tasarımı ve Kimya Mühendisliği.

Öğrencilerimizin çok severek katıldığı ve yararlandığı bu etkinliğimiz Haziran ayında da gene öğrencilerimizin  tanımayı en çok istedikleri yeni mesleklerle devam edecek.

Bu ayki meslek erbabı konuklarımız Kimya Mühendisliği konusunda Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi, Girişimcilik konusunda Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İletişim Tasarımı konusunda ise Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi olacak.

“Üniversiteye Doğru” projemiz kapsamında, Ocak 2018 tarihinde, farklı sektörlerden gelen 30 profesyoneli buluşturan bir Meslek Tanıtım Günü düzenlemiştik. Meslek Seçimi ve Uzmanlaşma’yla ilgili olan bölüme BURADAN ulaşabilirsiniz.

Üniversiteye Doğru : Liseden Üniversiteye, Üniversiteden Meslek Hayatına ! Buraya Tıklayın

Davetimizi kabul edip öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşacak olan

konuklarımıza şimdiden çok teşekkür ederiz.