Konferans : “Yeni Dünya Düzeninde Üniversiteli Olmak”

Üniversiteye Doğru Projesi

Lise 4. sınıf öğrencilerimiz için Üniversiteye Doğru projesi kapsamında yapılan etkinlikler devam ediyor. Gençlerimiz sene başından bu yana yapılan konferanslar ile yurt içi ve yurt dışı üniversite seçenekleri hakkında bilgilerini tazelediler. Şimdi de sıra değişen dünyada "Üniversiteli Olmak" konusunda...

“Hızla ilerleyen teknoloji kariyer planlamalarını nasıl etkiliyor ?… Gelecekte ortadan kalkacak ve yeni doğacak meslekler hangileri ?… Üniversite öğrencisi olmak ne demek, sorumlulukları ve gereklilikleri neler?… İş dünyası mezunlardan neler bekliyor ?…”

Bahçeşehir Üniversitesi Basın ve İletişimden Sorumlu Rektör Danışmanı Sayın Turgay POLAT 8 Aralık 2017 Cuma günü okulumuzda oldu ve öğrencilerimize bu ve benzeri soruları yanıtladı, onların vizyonlarını genişletmeye çalıştı.

Turgay Polat, dünyanın farklı ülkelerinde eğitim araştırmaları yapmıştır ve yazılmış 2 adet kitabı ve birçok makalesi bulunmaktadır. Eğitim yazılarının yanı sıra, öğrenci ve öğretmenlere bu güne kadar 2000’e yakın konferans ve eğitim vermiştir.

Sayın Polat’a teşekkür ediyoruz.