It’s Time !

Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikası için Kayıtlarımız Başlıyor!

Tüm hayatınız boyunca geçerli olacak bir İngilizce Dil Sertifika alma fırsatı olsun ister mydiniz?
İşte şimdi tam zamanı !
Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikası için kayıtlarımız başlıyor !

2005 yılından beri, okulumuz, öğrencilerimizin İngilizce’de Mükemmelik seviyesine ulaşmaları için onları Cambridge Üniversitesi İngilizce Dil Sertifikasını almalaya teşvik ediyor. Saint Benoît Lisesi, İngilizcenin de hem eğitim hem de meslek ortamında öğrencilerin ihtiyaç duyacakları bir dil olduğunun farkında. Bu nedenle, 2006 yılından itibaren, Saint Benoît Lisesi, Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikaları için hazırlık ve resmi sınav merkezidir.

Öğrencilerimizin, okulumuzda girdikleri dil sınavı seviyeleri B2 (ortaüstü), C1 (ileri) ve C2 (anadil) dir.

2019 yılında, öğrencilerimiz kendi bünyemizde, ortaüstü ve ileri seviyelerden Cambridge Dil sınavlarına girdi ve çok başarılı sonuçlar aldı. 2006 yılından itibaren, Saint Benoît Lisesi, Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikaları için hazırlık ve resmi sınav merkezi oldu.

Okulumuz İngilizcenin önemi konusunda tüm seviyelerde dil stratejisini geliştirmeye devam etmektedir.

2020 yılının sınavı 09 Mayıs’ta gerçekleşecektir.

Sınava girmek isteyen adayların başvuru formu ve dekontu 28 Şubat 2020 tarihine kadar Lise 2 Müdür Yardımcısına mail aracılığıyla ulaştırmaları rica olunur. (yasemin.cit@sb.k12.tr)

Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz !

2020 Başvuru Formu için tıklayınız

Cambridge Bilgilendirme Formu için tıklayınız