Kontenjanımız dolmuştur. Okulumuza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

İkinci Café TICE Buluşmasında Moodle Sempozyumu

Sürekli eğitim için gönüllü öğretmenlerimiz

Aylık “Café TICE” buluşmalarımızın sonuncusu 3 Kasım Perşembe günü 15.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşti. Dijital Araştırma ve Geliştirme Komitesi’nin on üyesi ve tüm zümrelerdeki DAGK aracı iş birlikçilerinin katılımıyla, ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda düzenlenen toplantı yalnızca Moodle üzerine bir sempozyum niteliğindeydi.

Gönüllü katılımın esas alındığı ve her departmandan temsilcinin katıldığı bu buluşmaya, özellikle Moodle platformu hakkında bilgi almak isteyen 40’a yakın öğretmen katıldı.

Başlangıç ve orta seviye için formasyon programı

Genel sunum – 20 dk.

— Platformumuzun genel şeması.
— Moodle’ın yararı ve kullanım nedenleri.
— Moodle hakkında bilinmesi zorunlu olan bilgiler.
— Moodle’daki ders konsepti..
— Görevler.

Atölye çalışması – 40 dk.

— Öğretmen kaydı.
— Yeniden başlatma.
— Öğrenci kaydı.
— Bir dersin yayınlanması (kaynak, etkinlik ekleme, bir kaynağın yerini değiştirme, gizleme-gösterme-kopya oluşturma…)

Tartışma alanı

Moodle ile ilgili sorular ve yaşanan tüm sorunlar için Moodle platformu üzerinde mesajlarınızı paylaşabilirsiniz : BURAYA tıklayın.

Formasyonun detaylı içeriği

İçerik için, Sbenoit dijital blogunu ziyaret ederek slaytı görebilir veya pdf formatında belgeyi indirebilirsiniz : BURAYA tıklayın.

14 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek olan bir sonraki Cafe TICE buluşması için hepinizi medyateğe bekliyoruz !