Hazırlık Sınıflarına Bilgilendirme Toplantısı

Değerli Veliler, Saint Benoît Lisesi'ne Hoşgeldiniz !

Saint Benoît Lisesi, Silüet Salonunda heyecan doruktaydı...Hazırlık sınıflarına kaydolan öğrencilerimizin velileriyle yapılan bilgilendirme toplantısına ilgi yoğundu. Velilerimiz, lisemize adım attıkları andan itibaren, kendi çocukları tarafından karşılandılar.

Hazırlık sınıfları bilgilendirme toplantısında, veliler tüm eğitim kadrosuyla tanıştı. Her zümre başkanı, kendi alanındaki hedefleri sunarak bu kazanımlara ulaşmayı sağlayacak yöntemleri ve değerlendirme kriterlerini paylaştı. Veliler, öğrencilerin Saint Benoît Lisesinde daha başarılı olmaları için paylaşılan pratik önerileri can kulağıyla dinledi.

Ayrıca bu toplantı, yeni velilerimize Okul Müdürü Sayın Pierre Gentric ile tanışma fırsatını da verdi.

Sayın Gentric velilerimize hoşgeldiniz dileklerini ilettikten sonra eğitim ve öğretim sürecinde ailenin ne kadar önemli bir rol oynadığını belirtti.

Eğitimde başarının üçgen temeli, öğrenci, aile ve eğitim kurumundan oluşur. Hep birlikte, bu temel sağlamlaşır ve bireyi başarının zirvesine ulaştırır. Çocuğun bu başarısı, aile ve lisenin ortak başarısıdır.

Lise’nin Türk Müdür Başyardımcısı Sayın Gülay Doğusoy, velilere okulumuzun öğrencinin çok yönlü yetişmesini sağlayan eğitim anlayışı ve değerlerinden bahsetti.  Akabinde sözü Lise Hazırlık Sınıfları Müdür Yardımcısı Sayın Murat Balkış alarak, öğretim yılının akışını, takvimini ve idari süreçlerini paylaştı.

Bu verimli bilgi paylaşımı toplantısından sonra, veliler Lise’nin bahçesinde hazırlanmış olan ikrama katılarak öğretmenlerle konuşma olanağı buldu. Bu durum, öğretmenlerle samimi bir ortamda tanışmak ve konuşmak için güzel bir fırsat oldu.

Gelecek 5 yıl içerisinde çocuklarının eğitimini bize emanet eden velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Tüm hazırlık öğrencilerimize güzel bir eğitim yılı ve başarılar dileriz !

Sunum : Haz A-B-E-G-K
Sunum : Haz C-D-F-H-I-J