Kontenjanımız dolmuştur. Okulumuza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Hazırlık Sınıfları Bilgilendirme Toplantısı : Hoşgeldiniz !

5 Ekim 2016 Çarşamba günü hazırlık sınıfları için bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Gururlu, mutlu, heyecanlı ve coşkulu 300’den fazla veli, hazırlık sınıfları bilgilendirme toplantısı için Saint Benoît Lisesi’nde buluştu !

Büyük bir sürpriz onları bekliyordu. Okula geldiklerinde onları kendi çocukları karşıladılar.
5 yıllık bir güven sözleşmesi yaptığımız yeni öğrencilerimizin velilerini karşılamak üzere tüm öğretmen kadromuz eksiksiz olarak oradaydı.
Yüksek seviyeli bir öğrenim sağlamak amacıyla kullanılan yeni pedagojik uygulamalar tanıtıldı ve tüm zümre başkanları kendi alanlarının amaçlarından, bu amaçlara ulaşmak için kullanılan araçlardan, değerlendirme kriterlerinden ve başarıya giden yoldan kısaca bahsettiler.
Toplantı sırasında lise müdürü Sn. Gentric yeni öğrencilerimizin velileri için yaptığı karşılama konuşmasında, velilerle olan iletişiminden ve eğitim sürecinde ailenin hangi aşamada önemli olduğundan bahsetti.Türk Müdür Başyardımcısı Sn Gülay Doğusoy da yaptığı konuşmasında, kurumumuzun ve öğrencilerimizin değerlerine yer verdi.Hazırlık sınıfları müdür yardımcısı Sn. Murat Balkış ise, velilere öğretim yılı takviminden ve idari işleyişten bahsetti.Sonrasında, zümre başkanları velilere hazırlık öğrencilerinin programında yer alan derslerin içeriklerini ve amaçlarını tanıttılar.
Ayrıca veliler, Saint Benoît Lisesi’nde başarılı olmak için tavsiyeler aldılar.

Bu kapsamlı toplantının sonrasında veliler kendileri için hazırlanan kokteyle katıldılar.
Kokteyl sırasında öğretmenlerle sohbet etme ve pedagojik yeniliklerden bahsetme imkanı buldular…
Çok keyifli bir ortam vardı !

Çocuklarının gelecekteki eğitimlerini bizlere emanet eden öğrenci velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tüm hazırlık sınıfı öğrencilerimize mükemmel bir öğretim yılı diliyoruz !

Hazırlık Sınıfları Bilgilendirme Toplantısı : Sunum