Görsel Çalışmalarla Fizik

Hazırlık ve Lise 1 Öğrencilerimiz İş Başında!

Tekno-bilimin ve onun, ortak yaşamdaki, yani kamusal alandaki sonuçlarının giderek daha fazla sorgulandığı günümüzde, bilim kültürü ve teknik kültür, hiçbir zaman olmadığı kadar gündemde.
Matematik, teknoloji ve fen bilimleri, dünyayı daha iyi temsil edebilmeyi ve çevresini daha iyi anlayabilmeyi sağlamakta.

Öğrencilerimiz Yaratıcı Birer Bilim Adamı!

Fizik kanunları ile ilgili tapılan deneyler, evrendeki doğal olayları anlamaya ve açıklamaya olanak sağlar.

Hazırlık sınıfı öğrencileri, Fransızca’da kaydettikleri ilerlemeden, Fen dersi için yararlandılar. Kendi başlarına, atom hakkında, ”kelime bulutu” şeklinde ilüstrasyonlar gerçekleştirdiler. Oldukça yoğun bir kelime bilgisi edindiler. Bu emekleri için onları tebrik ediyoruz.

Uzaktan derslere rağmen, elde edilen ilerlemenin bir kanıtı!

İşte Birkaç Örnek:

İlk Kez Gerçekleştirilen Deneyler!

Fizik kurallarına ilişkin görsel çalışmalar, evrendeki doğal olayları daha iyi anlamayı sağlamaktadır.

Lise 1 öğrencileri, fizik alanındaki hareketleri, ilüstrasyon içeren bir görsel haline getirebilmek için çevrelerini incelediler. Onları, derslerin uzaktan gerçekleştirilmesine rağmen, yitirmedikleri motivasyonları ve emekleri için tebrik ediyoruz. İşte birkaç örnek…

Bütün bu görsel çalışmalar, “Bütünsel eğitim” projemizin beş boyutundan birisi olan bilişsel boyutun gelişmesini yansıtıyor.

Alp’in çalışmasını keşfedin:

Damla’nın çalışmasını keşfedin: