Fransızca Tiyatro Topluluğumuz “Théâtre Choc”a 2 Ödül!

Topluluk "Après J.C." oyunuyla "Les Tevfik d'Or" a katıldı.

Ankara Tevfik Fikret Lisesi tarafından bu yıl 20.si düzenlenen frankofon okullar arası tiyatro festivaline öğrencilerimiz "Après J.C." oyunu ile katıldı. Jean Cocteau'nun sonsözü (postface) ve şiirlerinden esinlenerek, Uğur Aktaş 'ın yazdığı oyunla Fransızca tiyatro topluluğumuz “Théâtre Choc” festivalden iki ödülle döndü.

Topluluk en iyi oyun ödülünü alırken, öğrencimiz İlber ise trajik çocukluğunu anlatan büyük bir Fransız sanatçı rolüyle en iyi erkek yorum ödülünü alarak bu yaz Fransa’da dil eğitimi  konaklamasına hak kazandı. “Théâtre Choc” topluluğunu tebrik ediyor, 27 Mayıs’ta saat 20.00’de okulumuzun Silüet Salonu’nda bir kez daha sahneleyecekleri  “Après J.C.” i izlemeye davet ediyoruz.