Fransa : Kayaktaki Öğrencilerimizin İzlenimleri !

La Giettaz’da dil ve eğitim amaçlı gezi

Birkaç gündür öğrencilerimiz Fransa La Giettaz’daki dil ve eğitim amaçlı gezideler. Öğrencilerimizin izlenimlerini aşağıda görebilirsiniz!
La Giettaz, Mont Blanc bölgesindeki kayak merkezlerinin "küçük bir incisidir". Kayağa adanmış küçük bir kasabadır!

Ne denebilir ki ?
Tertemiz bir doğa, dağlar ve ormanların birbirine karıştığı vahşi bir manzara, huzur içinde dağın tadını çıkaran sporcular ve hayranlıkla manzarayı izleyenler…
Öğrencilerimizin Fransızca pratik yapmalarını sağlayan, onları sıcak bir şekilde karşılayanlar.Öğrencilerimizden biri bizlerle izlenimlerini paylaşıyor :
Okulumuzun kayak kampına katılmam çok ani gelişmişti, fakat bu gezide yer aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Gezinin ilk iki günü oldukça heyecanlı ve renkliydi. Birçok kez fransızca konuşma ve pratik yapma firsatı buldum. Arkadaşlarımla kaymak çok keyifliydi. Hocalarımla beraber eşsiz manzaralar eşiğinde bu keyfi tecrübe ettiğim için çok mutluyum. Kalan 5 günde kim bilir ne tecrübeler edineceğim!

Çektikleri ilk fotoğraflardan birkaçını aşağıda görebilirsiniz!